Tietoa meistä

Metallintyöstökoneiden ja niihin tarvittavien työkalujen ja tarvikkeiden verkkokauppa.

Tervetuloa ostoksille! 

Meidän puhelinnumero on:  0 40 773 30 64 

Meidän kaupan valikoimaan kuuluvat metallintyöstökoneet, niihin tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Meidän kauppa perustettiin palvelemaan meidän asiakkaita, jotta heillä olisi helppoa hankkia tarvittavat tarvikkeet heidän tarpeisiin.Olemme erikoistunut kauppayritys ja myymme metallintyöstökoneita, työkaluja ja välineitä sekä mittauslaitteita.  

Tunnemme täydellisesti kaikki tuotteemme, jotka ovat valikoimassa ja pystymme neuvomaan asiakasta sekä ennen tuotteen ostamista että ostamisen jälkeen.   

Kaikki tuotteet, jotka ovat meidän verkkokaupan valikoimassa, ovat esillä myös meidän erikoisliikkeessä Espoossa. Jos olette kiinnostuneita jostain tuotteesta, voitte tulla katsomaan ja kokeilemaan sitä ennen lopullista ostopäätöstä.  Tämän lisäksi maksaminen on tehty mahdolliseksi paikan päällä meidän erikoisliikkeessä ja tuotteen saa heti mukaan. 

 Ostamme meidän valikoimassa olevia tuotteita eri toimittajilta, jotka sijaitsevat Kiinassa ja Intiassa. Käymme vuoden aikana useampia kertoja meidän tärkeimpien toimittajien tehtailla ja keskustelemme tulevasta kehityksestä ja etsimme uusia tuotteita, jotka vastaavat meidän asiakkaiden tarpeita.

Ostamme tuotteet suoraan valmistajilta ja myymme suoraan loppukuluttajalle. Tämän seurauksena pystymme tarjoamaan tuotteet paljon edullisimmilla hinnoilla meidän kilpailijoihin verrattuna. 

Vaikka pidämme tärkeänä, että hinnat ovat erittäin edulliset, emme tingi yhtään tuotteiden laadusta. Ennen toimitusta asiakkaalle, tuote tarkistetaan perusteellisesti, pakataan huolellisesti ja suoritetaan lähetys. Tätä ennen jokainen tuote käy alustavan tarkastuksen sen saapuessa meidän Espoon varastoon. Jos eteen tulee kuitenkin sellainen tilanne, että kaiken laadunvarmistuksen jälkeen saamme reklamaation, pyrimme auttamaan ja ratkaisemaan tilanteen mahdollisemman nopeasti ja vaivattomasti.  

Kutsumme Sinut tutustumaan meidän uuteen verkkokauppaan, meidän tuotevalikoimaan, löytämään itselle oikeat tuotteet ja tekemään vaivattomasti tilaus.

Meillä on jatkuvasti tarjolla edullisia tarjouksia meidän asiakkaille. Tarjoukset saa lunastettua itselle tarjouskoodien avulla tai kun ostat tuotteita yli 500 euron edestä. Tämän lisäksi kanta-asiakkaat, jotka rekisteröityvät meidän sivustolle saavat aktivoitua alennuksia kun heidän ostamansa tuotteiden arvo ylittää kumulatiivisesti 3000 euroa. 

 
 
Instanko Oy Metallintyöstökoneiden ja tarvikkeiden verkkokauppa. © 2022 Seoinfo