Toimitustiedot

Aukioloaika : Ma.-Pe.  9.00 -15.00

                        La.-Su. - suljettu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nouto tilauksesi myymälästä ilmaiseksi sopimuksen jalkeen. Toimitamme Pääkaupunkiseudulla, koko Suomessa sekä muissa maissa.

Toimituskulut   

https://www.posti.fi/liitteet-yrityksille/hinnat/hinnoittelupalvelu-hinnasto-en.pdf

https://www.matkahuolto.fi/en/parcel-services/prices/#.WV4A6Gt_ox8

Toimitamme tavarat  postitse ja matkahuollon kautta, tarjouksen mukaisesti.

Toimitusaika

1-3 vrk Suomessa. Määritä toimitustapa lisäksi Posti tai Matkahuolto tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tuotekohtaisia ja näkyvät verkkokaupan tilausta tehdessäsi ostoskorin sivulla.

Takuu

Tuotteiden mukana tulee tehtaan takuutosite, muutoin maksutosite tai maksutapahtuma toimii takuutositteena. Takuu on voimassa, jos tuote menee normaalissa käytössä rikki, tai on valmistusvikainen. Todettuamme tarvittaessa meille toimitetussa tuotteessa tai sen osassa materiaali- tai valmistusvirheen, vaihdamme sen uuteen vastaavaan tuotteeseen tai korjaamme sen. Instanko oy myöntää useimmille tuotteilleen vähintään vuoden takuun, samoin kaikille alkuperäisvaraosille. Takuu ei korvaa mahdollista työssä tapahtuneesta viallisesta materiaalistanne tai käytöstänne johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Tarjoustuotteille ja kampanja/loppu/poistoerille ei myönnetä täyttä takuuta tai palautusoikeutta. Tuotteilla on varaosatakuu, eli esim. takuunalaisesti hajonneen osan tai komponentin tilalle saa uuden rikkinäistä vastaan.

Palautusoikeus ja tuotteen vaihtaminen

Lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Tuote voidaan palauttaa, mikäli se on käyttämätön ja vahingoittumaton. Alkuperäispakkauksen tulee myös olla vahingoittumaton ja myyntikelpoinen. Ostaja maksaa kaikki kulut palautuksissa ja takuutuotteiden / komponenttien toimituksissa. Tilaustuotteissa on harkintamme mukaan korkeintaan vain vaihto-oikeus. Tarjoustuotteille ja kampanja/loppu/poistoerille ei myönnetä täyttä takuuta eikä palautusoikeutta.

Instanko Oy Metallintyöstökoneiden ja tarvikkeiden verkkokauppa. © 2023 Seoinfo